ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 pdf

tailieuhay_3089
tailieuhay_3089(10728 tài liệu)
(3 người theo dõi)
Lượt xem 8
2
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 4 | Loại file: PDF
0

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 01/04/2014, 10:20

Mô tả: 1 ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút I). Choose the best answer 1). You can the new words in the dictionary. A).look up B). look for C). look after D). look forward 2). She went to the bookshop A). so that to buy some books. B). in order that buy some books. C). so as to buying some books. D). so as to buy some books. 3). "Would you like to have dinner with me?" A). Yes, I’d love to. B). Yes, it is. C). Yes, so do I. D). I'm very happy. 4). The teacher told his students laughing. A). would stop B). to stop C). stop D). stopped 5). Paul was disappointed with his examination results that he didn't smile all week. A). too B). enough C). such D). so 6). The boy family is poor is very intelligent. A). who B). whom C). whose D). that 7). The bomb went with aloud bang which could be heard all over the town. A). on B). up C). off D). over 8). English is thought in the world. A). the most popular language B). to be the most popular language . C). is the most popular language . D). to play the most popular language . 9). Mary asked me A). whether I would watch the football match on TV the day before. B). whether I watched the football match on TV the day before. C). If I had watch the football match on TV the day before. D). whether I had watched the football match on TV the day before . 10). It is becoming to find a job. A). harder and hard B). harder and harder C). hard and hardly D) more harder and harder. 11). Yesterday, I had to cram all day for my French final , I did not get to sleep until after midnight. A). But B). Therefore C). Nevertheless D). However 12). I were you, I wouldn’t accept that job. . A). If B). unless C). When D). Even if 13). If I had learned harder , A). I wouldn’t failed the exam. B). I wouldn’t have failed the exam . C). I wouldn’t have passed the exam . D). I would have failed the exam . 14). " Could I have more sugar in my coffee, please?" A). many B). some C). little D). few 15). We have got plenty of time A). We needn’t leave yet B). We needn’t to leave yet C). We needn’t leaving yet D) We need leave yet. 16). , the workers will stop working. A). Unless the working conditions are improved. B). If the working conditions are improved. C). Unless the working conditions are not improved. D). If not the working conditions are improved. 17). She said that she had been doing her homework 5 hours. 2 A). since B). for C). about D). in 18). Miss White sang very at my birthday party last night. A). beautify B). beautiful C). beauty D). beautifully 19). I wish you to my party last week, but you didn't. A). came B). will come C). would come D). had come 20). " I have passed my driving test." A). Do you? B). It is nice of you to say so. C). That is a good idea. D). Congratulations! 21). We should warn the children to strangers. A). not to speak B). not to speaking C). to speak D). not speak 22). "How do you do" " " A). Yeah, Ok. B). How do you do? C). I'm well .Thank you. D). Not too bad. 23). Pick out the word that has the stress differently from that of the rest. A). police B). waving C). polite D). suppose 24). He in London at the moment. A). studies B). will study C). has been studying D). is studying 25). The flowers in a warm sunny place. A). should keep B). should kept C). should be keep D). should be kept 26). The earlier we leave, A). the more we want. B). the sooner we will arrive. C). the faster we will learn. D). the better we feel 27). Pick the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. A). think B). those C). there D). father 28). Pick out the word that has the stress differently from that of the rest. A). application B). economics C). engineering D). psychology 29). Pick the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. A). cost B). singular C). dictates D). pleasure 30). Smoke, dirt and noise are all kinds of A). pollute B). pollution C). polluting D). pollutant 31). "I'm terribly sorry, I am late,” said Mai A). Mai apologized to me for not being late B). Mai apologized me for being late C). Mai apologized to me for being late D). Mai apologizes to me for being late 32). That man, you met yesterday, is my uncle. A). whose B). which C). that D). whom 33). John doesn't work his brother. A). as hard as B). as hardly as C). much better D). more hardly than 34). Pick the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. A). kissed B). laughed C). closed D). stopped 35). When my father was young, he get up early to do the gardening. A). use to B). got used to C). used to D). is used to II). Reading: A. Choose the word or phrase among A,B,C or D that best fits the blank space in the following passage. Nowadays people are more aware that wildlife all over the world is in(36) Many species of animals are threatened, and could easily become (37) if we do not make an effort to protect them. There are many reasons for this. In some cases animals are hunted for their fur or for other valuable parts of their bodies. Some birds, such as parrots, are caught(38) , and sold as pets. For many animals and birds, the problem is that their habitats-the place where they live-is disappearing. More land is used for farm, for 3 houses and industry, and there are fewer open spaces than there once were. Farmers use powerful chemicals to help them grow better crops, but these chemicals pollute the environment and (39) wildlife. The most successful animals on Earth, human beings, will soon be the only ones(40) unless we can solve this problem. 36). A). threat B). problem C). danger D). vanishing 37). A). empty B). vanished C). extinct D). disappeared 38). A). for life B). lively C). alive D). for living 39). A). spoil B). wound C). wrong D). harm 40). A). left B). over C). staying D). survived B. Choose the item among A,B,C or D that best answers the question about the passage: Books which give instructions on how to do things are very popular in the United States today. Thousands of these How-to books are useful: in fact, there are about four thousand books with titles that begin the words “How to”. One book, may tell you how to earn more money, another may tell you how to save or spend it, and another may explain how to give your money away. Many How-to books give advice on careers. They tell you how to choose a career and how to succeed in it. If you fail, however, you can buy the book “How to Turn Failure into Success”. If you would like to become very rich, you can buy the book “How to Make a Milionaire”. If you never make any money all, you may need a book called “How to Live on Nothing” One of the most popular types of books is one that helps you with personal problems. If you want to have a better love of life, you can read “How to Succeed in love every Minute of Your Life”. If you tired of books on happiness, you may prefer books which give step-by-step instructions on how to redecorate or enlarge a house. Why have How-to books become so popular? Probably because life has become so complex. Today people have far more free time to use, more choices to make, and more problems to solve. How-to books help people deal with modern life. 41). From the first paragraph, we know How-to books are_______________. A. only about four thousand copies. B. on money. C. very helpful in life. D. needed a lot. 42). The passage tells us that How-to books sell well on how ________________________. A. to succeed in career. B. to solve personal problems. C. to deal with business D. to make money. 43).If you would like very rich, ________________________. A. you can buy the book” How to Make a Millionaire”. B. you may need a book called “How to Live on Nothing” C. you can buy the book “How to Turn Failure into Success” D. you can’t buy the book” How to Make a Millionaire”. 44). How-to books appear only because___________________. A. people have more free time to spend than before B.people meet more problems than their parents. C. people may have more choices from How-to books than any other books. D. modern life is more difficult to deal with. 45). The word “step-by-step” would probably mean__________. A. little by little B. faster and faster C. slower and slower D. now and then III). Choose the underlined part among a, B, C or D that needs correcting. 46). Despite of his old age , he works very hard. A B C D 47). I enjoyed talking to the people whom I had dinner with them last night. A B C D 48). Lan often arrives at the office at nine o'clock, but because the storm, she was late this morning. A B C D 49). He never goes home before he will finish his work. A B C D 50). The sun is so bright for us to look directly. 4 A B C D KEY TO ANSWERS: 1.A 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.C 8.B 9.D 10. B 11. B 12.A 13.B 14.B 15.A 16.A 17.B 18.D 19.C 20D 21.A 22.B 23. B 24. D 25. D 26.B 27.A 28.D 29.D 30.D 31.C 32.D 33.A 34.C 35.C 36.C 37.C 38.C 39.D 40.D 41.C 42.B 43.A 44.D 45.A.46.A.47.D.48.C.49.D.50.B . 1 ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút I). Choose the best answer 1). You. did not get to sleep until after midnight. A). But B). Therefore C). Nevertheless D). However 12) . I were you, I wouldn’t accept that job. . A). If B). unless C). When D). Even if 13). If. feel 27). Pick the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. A). think B). those C). there D). father 28). Pick out the word that has the stress differently from

— Xem thêm —

Từ khóa:

Xem thêm: ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 pdf, ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 pdf, ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 pdf

Gửi bình luận

Bình luận
Lên đầu trang
  • iphone
    iphone · Vào lúc 11:08 pm 03/04/2014
    Ôi thanks bạn!may quá, ko thì trễ hạn nộp bài ùi,hj
  • minhvt
    minhvt · Vào lúc 09:08 pm 05/04/2014
    Tài liệu hay, tải về ngâm cứu thôi
  • Tran Thanh Hien
    Tran Thanh Hien · Vào lúc 06:38 am 06/04/2014
    Cảm ơn bạn tỷ tỷ lần nhé. Chúc bạn ngày mới vui vẻ. Mình đang cần tìm những tài liệu này.
  • fresh boy 38
    fresh boy 38 · Vào lúc 09:25 am 06/04/2014
    Bookmark lại cái web này đã. 1 đống tài liệu down về từ từ vậy
  • fresh boy 39
    fresh boy 39 · Vào lúc 10:15 am 06/04/2014
    Cảm ơn website đã chia sẻ rất nhiều tài liệu đến mọi người
Xem thêm
Đăng ký

Generate time = 0.273627996445 s. Memory usage = 13.4 MB