Đề thi HSG +Đáp án - Tiếng Anh Lớp 6

fresh boy 43
fresh boy 43(8464 tài liệu)
(14 người theo dõi)
Lượt xem 715
65
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 5 | Loại file: DOC
0

Gửi bình luận

Bình luận

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 14/06/2013, 01:25

Mô tả: Điểm NGUYEN TRI PHUONG Junior High School Mã phách SELECTION ENGLISH TEST School year 2007- 2008 LEVEL 6 Time allowed: 90 minutes I. VOCABULARY AND GRAMMAR. (35 points) Part 1:Choose the best answer among A, B, C or D. (15 points) 1. My father is . man. A. a old B. an old C. not young D. not very young 2. I’m tired. I’d like . . A. sit down B. sitting down C. to sit down D. to sitting down 3. Do you have any toothpaste? I’d like a large . . A. tin B. roll C. bar D. tube 4. Choose the word having the underlined letter pronounced differently: A. pretty B. get C. wet D. dentist 5. Bangkok is . capital of Thailand. A. a B. one C. X D. the 6. There are . girls in his class. A. not B. no C. none D. any 7. . she plays the piano! A. How beautiful B. How beautifully C. What good D. What well 8. On . we often go out. A. nights of Saturday B. Saturday nights C. Saturday’s nights D. none is correct 9. I don’t want much sugar in coffee. Just ., please. A. little B. a little C. few D. a few 10. The weather is . today than yesterday. A. much better B. very better C. too better D. so better 11. A. Always they do their homework. B. They always do their homework. C. They do their homework always. D. They always do their homeworks. 12. Minh is from Viet Nam. He’s . . A. a Vietnamese B. Vietnamese C. a Vietnamese man D. the Vietnamese man 13. Choose a word that has different stress pattern: A. beautiful B. vegetable C. breakfast D. apartment 14. What . the weather like in the summer? A. is B. was C. does D. would 15. It’s very hot. Why . go swimming? A. not we B. not C. don’t we D. Both B & C are correct 16. At an intersection, you . slow down. A. can B. should C. must D. have 17. Which word has the final sound /s/: A. bananas B. carrots C. apples D. guavas Page 1 18. Don’t move. You have a . leg. A. break B. breaking C. broke D. broken 19. If there aren’t any trash cans, we should put it in a bag and . . A. take it to our home B. take it to home C. take it home D. take it back our house 20. This is a photo of Miss Lan’s house. To the right of . house there is a well. A. the B. a C. his D. my 21. Choose the word having the underlined letter pronounced differently: A. keen B. kite C. keep D. knife 22. How much is this . of soap? A. bar B. bag C. box D. loaf 23. Our roads are dangerous places. We . . A. can be careful B. must be careful C. mustn’t be careless D. Both B & C are correct 24. Make sure . is no traffic. A. they B. it C. there D. some 25. Let’s eat here. The . seems very good. A. list B. paper C. programme D. menu 26. There’s a good film . . the Rex Cinema tonight. A. on / in B. on / at C. in / on D. in / at 27. Don’t . electricity. A. save B. waste C. use D. leave 28. The boy suffered . a very bad toothache. A. of B. from C. with D. by 29. . book is this, yours or mine? A. What B. Which C. Whose D. Who’s 30. “Who . that horrible noise?” “It’s Nam practising the violin.” A. makes B. made C. is making D. making Part 2: Complete the following sentences with the correct form of the words in brackets. (10 points) 1. Mary likes attending the English . contests. (SPEAK) 2. My neighborhood is . for good and cheap restaurants. (FAME) 3. I like the city life because there are many kinds of . (ENTERTAIN) 4. Lan’s classroom is on the . floor. (TWO) 5. These children like . weather. (SUN) 6. Lan speaks English . than me. (WELL) 7. The Great Wall of China is the world’s . structure. (LONG) 8. What’s Mary’s .? - She’s British. (NATION) 9. We should not waste . and water. (ELECTRIC) 10. Let him do it (HE) Page 2 Part 3: Supply the correct form of the verbs in brackets. (10 points) 1. The sky is very dark. I think it . .(rain) 2. David . his hands. He . the television set. (wash/ just repair) 3. Come to see me at 5 this afternoon. I . home until 4.30. (not arrive) 4. ., please! The baby . .(not talk / sleep) 5. It . hard. We can’t do anything until it . . (rain / stop) 6. Would you mind . on the light? I hate . in a dark room. (turn / sit) II. READING (25 points) Part 1: Put these sentences in the right order to complete the passage. Number 1 has been done for you as an example. (10 points) A. For example, you can get hot dogs B. a famous fast food restaurant. Do you C. Today fast food is very D. the same as one in MacDuff’s in Tokyo! E. a fast food restaurant, you can F. and boxes. MacDuff’s is the name of G. You can even take it home. H. know that a beefburger in MacDuff’s in London tastes I. get different kinds of food cheaply and quickly. J. or beefburgers in paper bags K. popular throughout the world. In Your answers: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 C Part 2: Complete the following letter with the appropriate words. The first letter(s) of each word is (are) given. (15 points) Dear Mum and Dad, Hi. I’m on (0) ho_liday_ in Vietnam with Ted and Booby. We (1) arr_________ in Dalat yesterday. It is a very beautiful city and is (2) kn_________ as the city of Eternal Spring. Dalat is very famous for its (3) water_________, lakes and flower gardens. The first two days the weather was fine, warm and sunny, so we did some (4) sight_________. I took a lot of photographs. On Thursday we went shopping. Everything was cheap, so we bought lots of (5) sou_________ and two nice sweaters for you. In the evening we had (6) d_________ at a lovely little restaurant and then went to a coffeehouse to (7) e_________ Trung Nguyen Coffee. Last night we went to the theater and didn’t get back (8) un_________ 11pm. So, we got up late this morning and (9) dec_________ to have a relaxing day at the hotel. So, that’s(10) wh_________ I’m now. Love, Mark Page 3 III. Writing: Make meaningful sentences using the following cues. (20 points) 1. What time / Nga / get / morning? . 2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening. . 3. Lan / walk / ride / bike / school? . 4. When / it / hot / we / often / go / swim. . 5. What / there / front / your house? . 6. If / you / not feel / well / should / see / doctor. . 7. What color / your baby / eyes? . 8. My father / 4 years / old / mother. . 9. I / beef/ so / sister. . 10. Hoa / learn / languages / bad. . HƯỚNG DẪN CHẤM I. VOCABULARY AND GRAMMAR. (35 points) Part 1: (15 points) - 0.5 point for each correct answer 1. B 2. C 3. D 4. A 5. D 6. B 7. B 8. B 9. B 10. A 11. B 12. B 13. D 14. A 15. D 16. C 17. B 18. D 19. C 20. A 21. D 22. A 23. D 24. C 25. D 26. B 27. B 28. B 29. C 30. C Part2: (10 points) - 1 point for each correct answer 1. speaking 2. famous 3. entertainment 4. second 5. sunny 6. better 7. longest 8. nationality 9. electricity 10. himself Part3: (10 points) - 1 point for each correct answer 1. is going to rain 2. is washing / has just repaired 3. won’t arrive Page 4 4. Don’t talk / is sleeping 5. is raining / stops 6. turning / sitting II. READING. (25 points) Part 1: (10 points) - 1 point for each correct answer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 C K E I G A J F B H D Part 2: (15 points) - 1.5 points for each correct answer 1. arrived 2. known 3. waterfalls 4. sightseeing 5. souvenirs 6. dinner 7. enjoy 8. until 9. decided 10. where III. WRITING (20 points) - 2 points for each correct answer 1. What time does Nga get up every morning (in the morning)? 2. You can play games in the afternoon but (you) must do your homework in the evening. 3. Does Lan walk or ride her bike to school? 4. When it is hot, we often go swimming. 5. What is there in front of your house? 6. If you don’t feel well, you should go to see the doctor. 7. What color are your baby’s eyes? 8. My father is four years older than my mother. 9. I like beef, so does my sister. 10. Hoa learns languages badly. Total score: 80 points THE END Page 5 . Part 1: (15 points) - 0.5 point for each correct answer 1. B 2. C 3. D 4. A 5. D 6. B 7. B 8. B 9. B 10. A 11. B 12. B 13. D 14. A 15. D 16. C 17. B 18. D. 25. D 26. B 27. B 28. B 29. C 30. C Part2: (10 points) - 1 point for each correct answer 1. speaking 2. famous 3. entertainment 4. second 5. sunny 6. better

— Xem thêm —

Xem thêm: Đề thi HSG +Đáp án - Tiếng Anh Lớp 6, Đề thi HSG +Đáp án - Tiếng Anh Lớp 6, Đề thi HSG +Đáp án - Tiếng Anh Lớp 6

Lên đầu trang

Tài liệu liên quan

Từ khóa liên quan

Đăng ký

Generate time = 0.22783613204956 s. Memory usage = 13.98 MB