De thi,dap an HSG Tieng Anh 8

Owen Chamberlain
Owen Chamberlain(8986 tài liệu)
(7 người theo dõi)
Lượt xem 28
0
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 6 | Loại file: DOC
0

Gửi bình luận

Bình luận

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 05/07/2013, 01:25

Mô tả: HaiTung @gmail.com PHÒNG GD – ĐT ĐỀ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI NĂM HỌC 2007 – 2008 HUYỆN TRỰC NINH Môn : Tiếng Anh 8 ĐỀ CHÍNH THỨC Thời gian : 120 phút ( không kể thời gian giao bài ) Chú ý : Thí sinh làm bài vào tờ giấy này ( Đề thi này gồm 4 trang ) Họ, tên và chữ ký giám khảo : Giám khảo 1: Giám khảo 2 : . I- Find the word whose underlined part is pronounced diffirent from the others . (1p) 1- a. sun b. fun c. pull d. hunt 2- a. tie b. sit c.bit d. hit 3- a. cave b. have c. slave d.behave 4- a. bull b. pull c. dull d. full 5- a. do b. go c. so d. no 1- 2- 3- 4- 5- II- Choose the right words or phrases to fill in the blanks. (2.5 p) 1- My brother is studying hard . pass the exam. A. for B. in order to C. so to D. so that 2- We have studied . seven o'clock. A. for B. at C. since D. to 3- He was born in England. English is his . A. mother tongue B. first language C. foreign language D. A and B are correct 4- It's dangerous in this river. A. swim B. to swim C. swimming D. swam 5- It is the . as ours A. same B. most C. much D. more 6- How long have you . her ? A. know B. knowed C. known D. knew THCS §µo S TÝch sè ph¸ch Điểm của bài thi Bằng số Bằngchữ: . 1 HaiTung @gmail.com 7- My father used me to school. A. took B. taking C. to take D. take 8- Would you mind . the windows ? A. to open B. opening C. open D. opened 9- The man . next to me was very nervous. A. sits B. is sitting C. sitting D. sit Môn thi : Tiếng Anh 8 Họ và tên thísinh : Ngày tháng năm sinh : . TrườngTHCS : . Họ tên chữ ký GT1 . Họ tên chữ ký GT2 . . 10- This is the first time I . this film. A. am seeing B. saw C. see D. have seen 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- III- Complete the sentences, use the correct form or tense of the verbs in the brackets. (2.5p) 1- Would you mind if I (smoke) ? . 2- I don't enjoy (laugh) at by other people. . 3- He (live) in this city since 2000. . 4- Most of the NOKIA mobile phones (sell) in this shop are imported from China. . 5- The children (play) when It started to rain. . IV- Finish each of the incomplete sentences below in such a way that it has the same meaning as the sentence above it. (2.5p) 1- The last time I saw her was in 2005. → I haven't 2- He is writing a book on biology. THCS §µo S TÝch số báo danh 2 HaiTung @gmail.com → A book on biology . 3- A new bridge is going to be built next year. → They are . 4- He said: "I can't find my umbrella" → He said . 5- I asked him if he liked coffee. Thí sinh Không được Viết vào Khoảng này → I said V- Correct the mistake in the sentences. (2p) (thÝ sinh ph¶i viÕt l¹i c¶ c©u) 1- They didn't let me to go. . 2- She failed her examination like her friend did. . 3- I buy a new house if I have enough money. . 4- He has learnt Chinese enough to study in China. . 5- Nobody have used this house for a long time. . 6- His garden isn't as large than mine. . 7- We haven't talked to your sister since a long time. 8- There are much than eighty stores in the mall. VI- Give the correct forms of the words in parentheses. (2.5p) 1- English is an . and important subject. (interest) 2- My country is rich in . resources. (nature) THCS §µo S TÝch 3 HaiTung @gmail.com 3- My father can read . without glasses. (good) 4- We had an interesting . about football. (discuss) 5- During his the family lived in Cornwall. (child) 6- It's to cross the avenue. (danger) 7- Could you give me some .? (inform) 8- Are you a or are you living here ? (tour) 9- The shoes were nice, but they were . (comfort) 10- Surface mail is much . than airmail.(cheap) 1. 2. 3. 4. 5. 6 7. 8. 9. 10. VII- Fill in each blank with a suitable preposition. (2.5p) 1- I am interested . reading books. 2- She is tired living in the city. 3- This restaurant is famous . Chinese food. 4- The ambulance will be there a bout 5 minutes. 5- Bobby started school . the age of five. 6- I am very keen . music. 7- I am going there . plane. 8- Peter was very familiar planting potatoes. 9- Some thing's wrong my back, doctor. 10- They treated me . a heard problem. 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- VIII- Complete the passage with the suitable words. (2p) Many .1 . believe that life on a farm is very quiet and easy, but 2 . is very hard, I myself have .3 . on a farm for nearly twenty years and I know what farm work 4 . You must get up early .5 the chickens and the cows, water the flowers, vegetables, do a 6 of gardening and then .7 . in the fields. But my aunt likes this way of life and .8 . do all her children. 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- IX- Write complete sentences with the words given. 1- How long / it / take you / get / school ? . 2- He / not interested / buy / new / house. . 3- It / difficult / start / look / Job / his age. THCS §µo S TÝch 4 HaiTung @gmail.com . 4- I / bored / doing / same thing / day after day. . 5- Marie Curie / born / Poland / 1867 . ________________________________ đáp án chấm học sinh giỏi môn tiếng anh 8 Năm học : 2007- 2008 I- Find the word whose underlined part is pronounced diffirent from the others . (1p) 1- c. pull 2-a. tie 3- b. have 4-c.dull 5- a.do Mỗi đáp án đúng đợc 0,2 đ II- Choose the right words or phrases to fill in the blanks. (2.5 p) 1- B 2- C 3- D 4- B 5- A 6- C 7- C 8- B 9- C 10- D Mỗi đáp án đúng đợc 0,25 đ III- Complete the sentences, use the correct form or tense of the verbs in the brackets. (2.5p) 1- smoked 2- being laughed 3- has lived 4- sold 5-were playing Mỗi đáp án đúng đợc 0,5 đ IV- Finish each of the incomplete sentences below in such a way that it has the same meaning as the sentence above it. (2.5p) 1- seen her since 2005. 2- is being written by him. 3- going to be build a new bridge next year. 4- (that) he couldn't find his umbrella. 5- to him : " Do you like coffee ? " Mỗi đáp án đúng đợc 0,5 đ V- Correct the mistake in the sentences. (2p) THCS Đào S Tích 5 HaiTung @gmail.com 1- They didn't let me go. 2- She failed her examination as her friend did. 3- I will buy a new house if I have enough money. 4- He has learnt enough Chinese to study in China. 5- Nobody has used this house for a long time. 6- His garden isn't as large as mine. 7- We haven't talked to your sister for a long time. 8- There are more than eighty stores in the mall. Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® VI- Give the correct forms of the words in parentheses. (2.5p) 1-interesting 2-natural 3- well 4- discussion 5- childhood 6- dangerous 7- information 8- tourist 9- uncomfortable 10- cheaper Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® VII- Fill in each blank with a suitable preposition. (2.5p) 1-in 2- of 3- for 4- in 5- at 6- on 7- by 8- with 9- with 10- for Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® VIII- Complete the passage with the suitable words. (2p) 1- people 2- It 3- lived 4- is 5- feed 6- lot 7- work 8- so Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® IX- Write complete sentences with the words given. (2.5p) 1- How long does it take you to get to (the) school ? 2-He is not interested in buying a new house. 3-It is difficult to start looking for a job at his age. 4- I am / was bored with doing the same thing day after day. 5- Marie Curie was born in Porland in 1867. Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,5 ® Chó ý : ®iÓm toµn bµi lµm trßn ®Õn 0,25 THCS §µo S TÝch 6 . HỌC SINH GIỎI NĂM HỌC 2007 – 20 08 HUYỆN TRỰC NINH Môn : Tiếng Anh 8 ĐỀ CHÍNH THỨC Thời gian : 120 phút ( không kể thời gian giao bài ) Chú ý : Thí sinh. England. English is his . A. mother tongue B. first language C. foreign language D. A and B are correct 4- It's dangerous

— Xem thêm —

Xem thêm: De thi,dap an HSG Tieng Anh 8, De thi,dap an HSG Tieng Anh 8, De thi,dap an HSG Tieng Anh 8

Lên đầu trang
Đăng ký

Generate time = 0.25104093551636 s. Memory usage = 17.61 MB