ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG MÔN TIẾNG ANH

Triệu Thu Thủy
Triệu Thu Thủy(15284 tài liệu)
(52 người theo dõi)
Lượt xem 9
0
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 6 | Loại file: DOC
0

Gửi bình luận

Bình luận

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 28/08/2013, 14:11

Mô tả: ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG MÔN TIẾNG ANH Diemthi.24h.com.vn THI TH T T NGHI P THPTĐỀ Ử Ố Ệ I-PHONETICS Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others in each line . 1. A. laughed B. contained C. established D. talked 2. A. delights B. tasks C. feelings D. hopes 3. A. choice B. chemistry C. cheap D. chicken Choose the word that has stress pattern different from that of the other words. 4. A. nation B. television C. interesting D. international 5. A. arrive B. apply C. university D. between II- GRAMMAR AND STRUCTURE Choose the best answer to complete each sentence. 6. John quit the job because he did not ______ his boss and workmates. A. get on well with B. get acquainted with C. take over D. take note of 7. We find it ______ to do housework. A. bore B. bored C. boring D. bores 8. He said that he ______ better after smoking a cigarette. A. feels B. will feel C. would feel D. has felt 9. The teacher advised him ______ harder. A. study B. to study C. studying D. studies 10. That's a very nice dress you're wearing. - … . A. That's nice B. I'm glad you like it C. That's all right D. You're quite right 11. Lan: “Are you American?” – John: “__________” A. Sorry! B. Yes? C. Excuse me? D. Pardon? 12. During the school year, my mother doesn't allow me … to bed late. A. went B. going C. to go D. go 13. Not all teenagers are well ……………. for their future job when they are at high school. A. interested B. satisfied C. concerned D. prepared 14. Ms Young, to ………… many of her students are writing, is living happily and peacefully in Canada. A who B. whom C. that D. whose 15. Finally, they succeeded ………… finding a cure for that strange disease. A. with B. on C. to D. in 16. George took …… of the fine weather to feed his baby tiger in the garden. A. advantage B. interest C. profit D. charge 17. You will spend at least one year working abroad … you can find out how things operate overseas. A. as long as B. because C. so as to D. so that 18. By far, the most important Vietnamese ……… . is Tet ( The Lunar New Year ). A. vacation B. holiday C. ceremony D. anniversary Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm Diemthi.24h.com.vn 19. At this moment, the team ………… the game among themselves. A. has been discussing B. have discussing C. are discussing D. is discussing 20. She has been very …… during my illness. A. supported B. supporting C. support D. supportive 21. We are going to ………… . . A. have our house to be decorated B. have our house be decorated C. get our house being redecorated D. have our house redecorated 22. He finds it …….… to read detective books. A. fascinates B. fascinated C. fascinate D. fascinating 23. Do you think a close friend should share joy and sadness ……….… you? A. with B. on C. at D. between 24. The government ………. the earthquake victims with food, clothes and medicine. A. gave B. provided C. offered D. carried 25. She is the first girl in my class ………… part in the volleyball club. A. to take B. takes C. taking D. take 26. We should ………… every chance we have to speak English. A. make use of B. make a use of C. make uses of D. make the use of 27. His bad exam results made his parents ………… . A. disappointed B. disappoint C. disappointing D. disappointment 28. Jack, ………… I played tennis yesterday, was much fitter than me. A. who B. whom C. with whom D. with who 29. The …………… . he was, the more cigarettes he smoked. A. worried B. more worried C. less worried D. most worried 30. We visited the church ………… . in the 18 th century. A. that was built B. which was built C. built D. All are correct III - READING Read the following passage. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete the passage. We can (31) __________other people in many different ways. We can talk and write, and we can send messages with our hands and faces. There is also the phone (including the mobile!), the fax, and e-mail. Television, film, painting, and photography can also communicate ideas. Animals have ways of (32) __________ information, too. Bees dance and tell other bees where to find food. Elephants make sounds that humans can’t hear. Whales sing songs. Monkeys use their faces to show anger and love. But this is nothing (33) __________ to what people can do. We have language – about 6,000 languages, in fact. We can write poetry, tell jokes, make promises, explain, persuade, tell the truth, or tell lies. And we have a sense of past and future, not just present. Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm Diemthi.24h.com.vn Radio, film, and television (34) __________ a huge influence on society in the last hundred years. And now we have the Internet, which is infinite. But what is this doing to this? We can give and get a lot of information very quickly. But there is (35) __________ information that it is difficult to know what is important and what isn’t. Modern media is changing our world every minute of every day. 31. A. talk to B. talk with C. communicate to D. communicate with 32.A. changing B. transferring C. exchanging D. giving 33.A. compare B. comparing C. is compared D. compared 34.A. have B. have had C. are having D. had 35.A. so much B. such much C. so many D. too much Read the passage carefully and choose the correct answer. Almost every language in the world has dialects and American English is no exception. At the present time there is an interesting study which is on American speech habits. This study has shown that different words are frequently used in different parts of the country to denote the same thing. For example, in the east, Americans use the word "soda" to denote a soft drink. In some parts of the west, a soft drink is "tonic". Such differences are usually a source of conversation and sometimes misunderstanding happens. Speech and life all over the world have often changed. New words are being used when new discoveries are made and new concepts are formed. Usage determines what is correct and what is incorrect. Fifty years ago, it was incorrect to say "It's me." But today it is acceptable simply because most Americans say that instead of "It's I." People change, so language changes. What is wrong today may be right tomorrow. 36. Which sentence is true? A. American English has no dialects. B. American English has dialects. C. There is no study on American speech habits. D. American English - has no exception. 37. The study has shown that ______ A. different words are used in different parts to denote the same thing B. different words are used in different parts to denote a different thing Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm Diemthi.24h.com.vn C. there are no different words in different parts D. dialects do not exist in American English 38. Differences in speech can lead to ______ A. dialects B. changes C. new concepts D. misunderstanding 39. What determines whether a word is correct or incorrect? A. change B. usage C. dialect D. study 40. Language ______ A. frequently changes B. is the same in almost every part C. makes misunderstanding happen D. makes people change IV- WRITING Choose the correct sentence which has the same meaning as the given one. 41. That factory is producing more and more pollution. A. Pollution is being produced more and more by that factory. B. More and more pollution is produced by that factory. C. More and more pollution are being produced by that factory. D. More and more pollution is being produced by that factory. 42. Without transportation, our modern society could not exist. A. Our modern society could not exist if there is no transportation. B. Our modern society will not exist without having transportation. C. If there were no transportation, our modern society would not exist. D. If transportation no longer exists, our modern society will not exist. 43. The last time when I saw her was three years ago. A. I have often seen her for the last three years. B. About three years ago, I used to meet her. C. I have not seen her for three years. D. I saw her three years ago and will never meet her again. 44. People believe that 13 is an unlucky number. A. It was believed that 13 is an unlucky number. B. That 13 is an unlucky number is believed. C. 13 is believed an unlucky number. D. It is believed that 13 is an unlucky number. 45. There won't be any rain tomorrow. A. It won't rain tomorrow. B. There won't be no rain tomorrow. C. There won't be raining tomorrow. D. There won't be rains tomorrow. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting. Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm Diemthi.24h.com.vn 46. We are working, that means that we are contributing goods and services to our society. A B C D 47. Thank you very much of the present that you sent me. A B C D 48. Unless you didn't give up eating so much meat, you will continue to put on weight. A B C D 49. Although his family is poor, but he studies very well. A B C D 50. John congratulated us to our excellent results although we didn’t know each other very well. A B C D Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm Diemthi.24h.com.vn 1. B 2. C 3. B 4. D 5. C 6. A 7. C 8. C 9. B 10. B 11. D 12. C 13. D 14. B 15. D 16. A 17. D 18. B 19. C 20. D 21. D 22. D 23. A 24. B 25. A 26. A 27. A 28. C 29. B 30. D 31. D 32. C 33. D 34. B 35. A 36. B 37. A 38. D 39. B 40. A 41. D 42. C 43. C 44. D 45. A 46. A 47. C 48. A 49. B 50. A Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm . Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông. Điểm thi 24h Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông

— Xem thêm —

Xem thêm: ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG MÔN TIẾNG ANH, ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG MÔN TIẾNG ANH, ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG MÔN TIẾNG ANH

Lên đầu trang

Tài liệu liên quan

Từ khóa liên quan

Đăng ký

Generate time = 0.15176105499268 s. Memory usage = 17.62 MB