Đề và đáp án thi học sinh giỏi Tiếng Anh 9

fresh boy 38
fresh boy 38(8394 tài liệu)
(9 người theo dõi)
Lượt xem 26
4
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 5 | Loại file: DOC
0

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 14/09/2013, 00:10

Mô tả: Sở Giáo dục và đào tạo thanh hoá Đề chính thức Kỳ thi chọn học sinh giỏi LớP 12 THPT, BTTHPT, LớP 9 THCS Năm học 2007-2008 Môn thi: Tiếng Anh lớp 9 THCS Ngày thi: 28 tháng 3 năm 2008 Thời gian: 150 phút (không kể thời gian giao đề thi) (Đề thi này gồm 03 trang) Question 1: a- Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest: 1. A. spoon B. flood C. cook D. soon 2. A. looked B. moved C. rained D. carried 3. A. show B. power C. low D. snow 4. A. measure B. division C. pleasure D. insure 5. A. stomach B. switch C. match D. catch b- Choose the word that has the different stress from the others : 1. A. complete B. company C. commit D. combine 2. A. register B. regular C. referee D. reference 3. A. famous B. curious C. numerous D. suspicious Question 2: Supply the correct forms of the verbs in brackets. 1. She (ask) . me to tell about him several times. 2. When it (start) to rain, I still (try) . to start the engine. 3. Your daughter (grow) . a lot since I last saw her. 4. The presents (send) . to John were very beautiful. 5. It wont be safe to use these stairs until they (repair) . . 6. I didnt see anyone but I felt as though I (watch) . . 7. He (look) fatter than some days ago. 8. You cant see the doctor. He (go) to Ho Chi Minh city and (not return) until next month. Question 3: fill in the blank with a suitable preposition 1. I am tired much walking. 2. How are you getting .at school.? 3. We go home . school. 4. The moon goes .the sky from East to West. 5. Dont come into the room . that window. 6. Dont do it all at once; do it little .little. 7. My friend and I were very happy the result of the exam. 8. We took a lot of photographs . our visit Rome last summer. 9. the popular singers, I like Michael Jackson the most. Question 4: Choose the best word or phrase to complete the sentence: 1. One of my English teachers is American, .is British. A. any B. the other C. another D. others 2. Please your hand if you want to ask the teacher a question. A. rise B. push C. raise D. lift 3. Kathryn queued all night so get a good seat A. as to B. that she C. she can D. to 4. Peter sometimes helps me . my homework. A. to do B. do C. with D. all are correct 1 Số báo danh 5. It was warm this afternoon that I didn't wear my jacket. A. such B. such a C. so D. a so 6. They had never come such a beautiful little village before. A. at B. across C. off D. along 7. The librarian went to look in the cupboard . rare books were kept. A. which B. that C. where D. there 8. Most of the people . to the reception were old friends. A. inviting B. invited C. who are invited D. invite 9. When . a dictionary, you need to be able to understand the symbols and abbreviations it contains. A. using B. use C. to use D. having used 10. Let's go to the next party, . ? A. shan't we B. won't we C. will us D. shall we Question 5: Give the correct forms of the words in brackets: 1. Catching common cold is for everybody. (please) 2. It is a contest in which have to read two poems in English. (participate) 3. I met an old friend last week. (expect) 4. They are . ill patients. No modern techniques can cure them. (hope) 5. It’s not a very pretty town, but the are beautiful. (surround) 6. A holiday in the USA is .cheap. (surprise) 7. Doctors and . have reported on how we are affected by the noise around us. (science) 8. Don’t you think it would be to see your teacher? (sense) 9. I enjoy going on long walks for a bit of (relax) 10. Peter’s .got worse as he returned to wear glasses. (eye) Question 6: a- Read the following paragraph and choose the best answer to fill in each blank: Most British people go abroad on holiday, to visit family, or on short business trips. People are (1) to find out how to get urgent treatment before leaving the UK. They have to .(2) a form which explains what they .(3) do if they fall ill or .(4) an accident, and what arrangements exist in .(5) country for medical treatment. The regulations are fairly simple but (6) people do not have this information, they may .(7) that private medical care is extremely expensive. It is not unusual for people to discover that they do not have (8) money with them to (9) the total cost and .(10) such circumstances an already difficult situation becomes even more complicated. 1. A. advised B. suggested C. said D. spoken 2. A. put B. bring C. fill D. get 3. A. ought B. will C. should D. may 4. A. have B. get C. happen D. take 5. A. their B. each C. one D. this 6. A. because B. whether C. as D. if 7. A. look B. want C. find D. know 8. A. enough B. little C. few D. full 9. A. pay B. give C. spend D. have 10. A. on B. in C. at D. up b. Read the passage carefully then answer the questions below. Higher education is given in colleges and universities. The average course is four years. Students choose a major and take courses in this subject. After four years they get a bachelor degree. Then the students may go on to graduate school and, with a year or two of further study, get a master's degree. After another two or three years of study, they may get a still higher degree as doctor of philosophy. Higher education trains people to become 2 teachers, nurses, engineers or do other professional work. Lawyers and doctors must go to school longer than four years. Questions: 1. What degree do students get after four years of higher education? 2. How long does it take a student to obtain a master’s degree? 3. Who must go to school longer than four years? 4. How long is the average course in an American university? 5. How long is a student trained into a teacher? Question 7: a. Of the four underlined parts of the sentence are marked (A), (B), (C), (D). Identify the one underlined word or phrase that must be changed in order for the sentence to be correct 1. We insist on you leaving the meeting before any further outbursts. A B C D 2. It has been a long time since we talked to John, isn't it? A B C D 3. Tom has not completed the assignment yet , and Maria hasn't neither. A B C D 4. David is particularly fond about cooking, and he often cooks very delicious meals. A B C D 5. The progress made in space travel for the early 1960s is remarkable. A B C D b. Rearrange the order of words in these sentences in such a way that each of them becomes a correctly expressed question. 1. have people many how the accepted invitation. 2. today library time does the what close. Question 8: Rewrite these following sentences so that the meanings stay the same as the one given: 1. It is easy for us to find the house. We had . 2. “Why don’t you complain to the company, Peter?” Said William. William suggested 3. You can leave only when I tell you. Until . 4. He is back from New York after three days there. He has been 5. They had to wait for twelve hours before their flight left. Only after 6. During his childhood the family lived in Cornwall. His family 7. Fewer people die from flu than 50 years ago. Not as . 8. I have never been to Paris before. This is 9. Their car is Italian. It’s big and red. They’ve got . 10. I think you should tell the police about the accident. If I ---------------------------THe END---------------------------- 3 Sở Giáo dục và đào tạo thanh hoá Kỳ thi chọn học sinh giỏi LớP 12 THPT, BTTHPT, LớP 9 THCS Năm học 2007-2008 đáp án - Hớng dẫn chấm (Đề chính thức) Môn: Tiếng Anh lớp 9 THCS Ngày thi: 28 tháng 3 năm 2008 A- Đáp án: Question 1: (8 points) a- b- 1. B. flood 1. B. company 2. A. looked 2. C. referee 3. B. power 3. D. suspicious 4. D. insure 5. A. stomach Question2: (10 points) 1. has asked 2. started / was still trying 3. has grown 4. sent 5. have been repaired 6. was being watched 7. looks 8. has gone / wont return Question 3: (10 points) 1. from 6. by 2. on 7. about 3. from 8. during / to 4. across 9. Among 5. through Question 4: (10 points) 1-B 6- B 2-C 7- C 3- A 8- B 4- D 9- A 5- C 10- D Question 5: (10 points) 1. unpleasant 6. surprisingly 2. participants 7. scientists 3. unexpectedly 8. sensible 4. hopelessly 9. relaxation 5. surroundings 10. eyesight 4 Question 6: (15 points) a. 1. A. advised 6. D. if 2. D. get 7. C. find 3. C. should 8. A. enough 4. A. have 9. A. pay 5. B. each 10. B. in b. 1. A bachelor's degree 2. A year or two 3. Lawyers and doctors 4. Four years 5. Four years Question 7: (7 points) a. Identify the one underlined word or phrase that must be changed in order for the sentence to be correct 1.A 2. D 3. D 4. B 5. D b. Rearrange the order of words in these sentences in such a way that each of them becomes a correctly expressed question. 1. How many people have accepted the invitation? 2. What time does the library close today? Question 8: (10 points) 1. We had no difficulty (in) finding the house. 2. William suggested that Peter should complain to the company. 3. Until I tell you, you can not leave. 4. He has been to New York for three days. 5. Only after a twelve hour wait did their flight leave. 6. His family lived in Cornwall when he was a child. 7. Not as many people die from flu as they did 50 years ago. 8. This is the first time I have been to Paris. 9. They’ ve got a big red Italian car. 10. If I were you, I would tell the police about the accident. B- Híng dÉn chÊm - Tæng ®iÓm toµn bµi: 80 points - Thang ®iÓm : 20 Tæng sè c©u, tõ ®óng - §iÓm cña bµi thi = 4 - §iÓm bµi thi lµm trßn ®Õn 0,25 ®iÓm . ---------------------------THe END---------------------------- 5 . dục và đào tạo thanh hoá Đề chính thức Kỳ thi chọn học sinh giỏi LớP 12 THPT, BTTHPT, LớP 9 THCS Năm học 2007-2008 Môn thi: Tiếng Anh lớp 9 THCS Ngày thi: . dục và đào tạo thanh hoá Kỳ thi chọn học sinh giỏi LớP 12 THPT, BTTHPT, LớP 9 THCS Năm học 2007-2008 đáp án - Hớng dẫn chấm (Đề chính thức) Môn: Tiếng Anh

— Xem thêm —

Từ khóa:

Xem thêm: Đề và đáp án thi học sinh giỏi Tiếng Anh 9, Đề và đáp án thi học sinh giỏi Tiếng Anh 9, Đề và đáp án thi học sinh giỏi Tiếng Anh 9

Gửi bình luận

Bình luận
Lên đầu trang
  • Quỳnh Lưu
    Quỳnh Lưu · Vào lúc 06:49 am 13/12/2013
    Tks tác giả nhiều, đang cần cái này lắm ^^
  • ma.nu.kute
    ma.nu.kute · Vào lúc 03:14 pm 16/12/2013
    Luận văn có nội dung bao quát, đầy đủ ý. good.
  • Nguyễn Thị Lan Hương
    Nguyễn Thị Lan Hương · Vào lúc 09:48 pm 17/12/2013
    Tài liệu này quá hay và quá bổ ích... cảm ơn bạn rất nhìu ^^
  • ChiếpChiếp
    ChiếpChiếp · Vào lúc 01:37 am 28/12/2013
    Tài liệu hay quá, thank fresh boy 38 nhiều nhé
  • c'est la vie
    c'est la vie · Vào lúc 07:36 pm 28/12/2013
    Tài liệu hay, tải về ngâm cứu thôi
Xem thêm
Đăng ký

Generate time = 0.0827560424805 s. Memory usage = 13.38 MB