ĐỀ KHẢO SÁT GIỮA KÌ I LỚP 8 - CÓ ĐÁP ÁN

fresh boy 8
fresh boy 8(8530 tài liệu)
(8 người theo dõi)
Lượt xem 447
11
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 5 | Loại file: DOC
0

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 09/10/2013, 09:00

Mô tả: Trờng T H.C.S Giang Phong = = = = = = = = = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì I năm học 2010 2011 (Đề chẵn) Môn tiếng anh 8 (Thời gian làm bài : 45 phút) Full name: Class: ( gm 40 cõu. Hc sinh khoanh trũn trc tip vo ỏp ỏn chn trong . Khụng c s dng ti liu, k c t in) I. Chn t m phn gch chõn cú cỏch phỏt õm khỏc cỏc t cũn li trong mi cõu sau. 1. A. equipment B. socket C. customer D. sentence 2. A. enough B. brought C. ought D. course 3. A. choose B. kitchen C. chemical D. chore 4. A. buffalo B. wisdom C. clothes D. rope 5. A. match B. sauce pan C. transmit D. safety II. Chn ỏp ỏn ỳng cho mi cõu sau. 6. Yesterday, I to the cinema. A. go B. will go C. went D. gone 7. On the left the picture, you can see his grandmother, Jane Cryer. A. to B. from C. on D. of 8. She fell and hurt A. her B. herself C. himself D. myself 9. Lets go to the theater this evening. A. Let us B. Let me C. You should D. Would you like 10. They buy a new car next month. A. are going to B. will C. D. A & B 11. My sister and I the cartoons on TV every Saturday last summer. A. watch B. watched C. watches D. watching 12. Water at 100 0 C. A. boil B. boiling C. boils D. is boiling 13. I live 20 Oxford Street. A. at B. in C. on D. from 14. Her new glasses change her A. appear B. appearance C. appears D. appearances 15. I tried her name but I couldnt. A. remember B. remembering C. to remember D. remembered 16. I badminton but I dont time have for it now. A. use to play B. used to playing C. use to playing D. used to play 17. He decided . what would happen. A. to stay and see B. staying and seeing C. to stay and seeing D. saying and see 18. He was late, but fortunately his friends waited for him. A. luckily B. magically C. cruelly D. lately 19. You write on the walls. A. have to B. must C. dont have to D. must not 20. Are Christ going to close his shop early ? A. last night B. tonight C. last month D. yesterday III. Tỡm li sai trong mi cõu sau. 21. That man is (A) going to gets (B) wet because (C) he doesnt (D) have an umbrella. 22. Once when I was (A) ten, I used to get sick (B) and went (C) to (D) the hospital. 23. Lan is (A) not going to (B) buy a big (C) house yesterday (D). 24. Nam doesnt have to (A) take his (B) medicine yesterday because (C) he was better (D). 25. We took all (A) the rubbish outside (B) and burn (C) it (D). IV. c on vn sau v chn ỏp ỏn ỳng cho mi thụng tin. Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. His new wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had to do chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart. Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited as the prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, but poor Little Pea had none. However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautiful clothes. As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe, he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fell in love with her. 26. Little Pea’s father was a ……… and her mother died when she was young. A. rich farmer B. poor farmer C. rich worker D. poor worker 27. What does “His” in the first line refer to? A. Little Pea’s father. B. Little Pea’s brother C. A fairy D. The prince 28. Stout Nut’s mother made new clothes for ……… before the festival. A. herself B. Stout Nut C. Little Pea D. the prince 29. The village held its harvest festival in the …… A. fall B. summer C. spring D. winter 30. Which following sentence is NOT true? A. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife. B. Little Pea’s step mother made her do chores all day. C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival. D. The prince decided to marry Little Pea. V. Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống trong đoạn văn. Once a farmer lived a (31)……… life with his family. His chicken laid many eggs which the farmer used (32) ……… to buy food and clothing for his family. One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens (33) …… a gold egg. He shouted excitedly to his wife, “We’re rich! We’re rich!” His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husband decided (34) …… open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldn’t find any eggs. When he finished, all the chickens were dead. There (35) ……… no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife. Foolish: ngèc nghÕch greedy: tham lam 31. A. comfort B. comfortable C. unhappily D. happily 32. A. sell B. selling C. sold D. to sell 33. A. lay B. laid C. to lay D. laying 34. A. to cut B. cutting C. cut D. to cutting 35. A. wasn’t B. was C. weren’t D. were VI. Viết các câu sau theo gợi ý. 36. I didn’t go to school in the morning last year so I got up late. I used ………………………………………………………………………………………………………. 37. Lan is only ten years old. She isn’t in my class. (enough) Lan isn’t …………………………………………………………………………………………………… 38. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00. ……………………………………………………………………………………………………………… 39. They plan to invite him for dinner tonight. (be going to) They ……………………………………………………………………………………………………… 40. Driving too fast is dangerous. It’s …………………………………………………………………………………………………………. Trờng T H.C.S Giang Phong = = = = = = = = = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì I năm học 2010 2011 (Đề lẻ) Môn tiếng anh 8 (Thời gian làm bài : 45 phút) Full name: Class: ( gm 40 cõu. Hc sinh khoanh trũn trc tip vo ỏp ỏn chn trong . Khụng c s dng ti liu, k c t in) I. Chn ỏp ỏn ỳng in vo ch trng trong on vn. Once a farmer lived a (1) life with his family. His chicken laid many eggs which the farmer used (2) to buy food and clothing for his family. One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens (3) a gold egg. He shouted excitedly to his wife, Were rich! Were rich! His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husband decided (4) open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldnt find any eggs. When he finished, all the chickens were dead. There (5) no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife. Foolish: ngốc nghếch greedy: tham lam 1. A. comfortable B. comfort C. happily D. unhappily 2. A. sell B. selling C. to sell D. sold 3. A. laid B. lay C. to lay D. laying 4. A. cut B. cutting C. to cut D. to cutting 5. A. was B. wasnt C. werent D. were II. Vit cỏc cõu sau theo gi ý. 6. Lan is only ten years old. She isnt in my class. (enough) Lan isnt 7. They plan to invite him for dinner tonight. (be going to) They 8. I didnt go to school in the morning last year so I got up late. I used . 9. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00. 10. Driving too fast is dangerous. Its . III. Chn t m phn gch chõn cú cỏch phỏt õm khỏc cỏc t cũn li trong mi cõu sau. 11. A. brought B. enough C. ought D. course 12. A. choose B. kitchen C. chore D. chemical 13. A. wisdom B. buffalo C. rope D. clothes 14. A. customer B. socket C. equipment D. sentence 15. A. safety B. sauce pan C. transmit D. match IV. Tỡm li sai trong mi cõu sau. 16. Lan is (A) not going to (B) buy a big (C) house yesterday (D). 17. Nam doesnt have to (A) take his (B) medicine yesterday because (C) he was better (D). 18. That man is (A) going to gets (B) wet because (C) he doesnt (D) have an umbrella. 19. Once when I was (A) ten, I used to get sick (B) and went (C) to (D) the hospital. 20. We took all (A) the rubbish outside (B) and burn (C) it (D). II. Chn ỏp ỏn ỳng cho mi cõu sau. 21. I tried her name but I couldnt. A. to remember B. remember C. remembering D. remembered 22. She fell and hurt ……… A. her B. myself C. himself D. herself 23. Let’s go to the theater this evening. A. Let me B. Let us C. You should D. Would you like 24. They ……… buy a new car next month. A. will B. are going to C. ∅ D. A & B 25. He was late, but fortunately his friends waited for him. A. cruelly B. magically C. luckily D. lately 26. You …… write on the walls. A. don’t have to B. must C. have to D. must not 27. My sister and I ……… the cartoons on TV every Saturday last summer. A. watched B. watch C. watches D. watching 28. Yesterday, I ……… to the cinema. A. will go B. went C. go D. gone 29. Water ……… at 100 0 C. A. is boiling B. boiling C. boil D. boils 30. He decided ………. what would happen. A. to stay and see B. to stay and seeing C. staying and seeing D. saying and see 31. On the left …… the picture, you can see his grandmother, Jane Cryer. A. on B. from C. to D. of 32. Her new glasses change her ……… A. appear B. appears C. appearance D. appearances 33. I ……… badminton but I don’t time have for it now. A. used to playing B. use to play C. use to playing D. used to play 34. Are Christ going to close his shop early …… ? A. yesterday B. tonight C. last month D. last night 35. I live ……… 20 Oxford Street. A. from B. in C. on D. at IV. Đọc đoạn văn sau và chọn đáp án đúng cho mỗi thông tin. Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. His new wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had to do chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart. Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited as the prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, but poor Little Pea had none. However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautiful clothes. As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe, he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fell in love with her. 36. Which following sentence is NOT true? A. The prince decided to marry Little Pea. B. Little Pea’s step mother made her do chores all day. C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival. D. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife. 37. What does “His” in the first line refer to? A. A fairy. B. Little Pea’s brother. C. Little Pea’s father. D. The prince. 38. Stout Nut’s mother made new clothes for ……… before the festival. A. Stout Nut B. herself C. Little Pea D. the prince 39. Little Pea’s father was a ……… and her mother died when she was young. A. rich farmer B. poor farmer C. rich worker D. poor worker 40. The village held its harvest festival in the …… A. winter B. summer C. spring D. fall Trờng T H.C.S Giang Phong = = = = = = = = = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì I năm học 2010 2011 Môn tiếng anh 8 (Thời gian làm bài : 45 phút) đáp án và biểu điểm Mỗi ý đúng 0, 25 điểm x 40 câu = 10 điểm. (5, 25 = 5.0; 5, 5 = 5, 5; 5, 75 = 6, 0) Đề CHẵN 1. A 2.A 3.C 4.B 5.D 6.C 7.D 8. B 9. A 10.D 11.B 12.C 13.A 14.B 15. C 16.D 17.A 18.A 19.D 20.B 21.B 22. C 23.D 24.A 25.C 26.B 27.A 28.B 29. A 30.C 31.B 32.D 33.B 34.A 35.D 36. I used to get up late last year because I didnt go to school in the morning. 37. Lan isnt old enough to be in my class. 38. Last night she came home between 10.30 and 11.00. 39. They are going to invite him for dinner tonight. 40. Its dangerous to drive too fast. Đề lẻ 1. A 2. C 3. A 4. C 5. D 6. Lan isnt old enough to be in my class. 7. They are going to invite him for dinner tonight. 8. I used to get up late last year because I didnt go to school in the morning. 9. Last night she came home between 10.30 and 11.00. 10.Its dangerous to drive too fast. 11.B 12.C 13.A 14.C 15.A 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.A 22.D 23.B 24.D 25.C 26.D 27.A 28.B 29.D 30.A 31.D 32.C 33.D 34.B 35.D 36.C 37.C 38.A 39.B 40.D . = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì I năm học 2010 2011 Môn tiếng anh 8 (Th i gian làm b i : 45 phút) đáp án và biểu i m M i ý đúng 0, 25 i m x. Trờng T H.C.S Giang Phong = = = = = = = = = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì I năm học 2010 2011 (Đề lẻ) Môn tiếng anh 8 (Th i gian làm b i : 45 phút)

— Xem thêm —

Từ khóa:

Xem thêm: ĐỀ KHẢO SÁT GIỮA KÌ I LỚP 8 - CÓ ĐÁP ÁN, ĐỀ KHẢO SÁT GIỮA KÌ I LỚP 8 - CÓ ĐÁP ÁN, ĐỀ KHẢO SÁT GIỮA KÌ I LỚP 8 - CÓ ĐÁP ÁN

Gửi bình luận

Bình luận
Lên đầu trang
  • luanvan01
    luanvan01 · Vào lúc 11:01 am 17/12/2013
    Nhiều bạn trẻ đã thành công sau khi đọc xong tài liệu này
  • Cam nang kinh doanh
    Cam nang kinh doanh · Vào lúc 04:38 am 19/12/2013
    Thanks nhiều nhiều, em cũng là nhân mới đang rất cần tài liệu này
  • fresh boy 15
    fresh boy 15 · Vào lúc 10:47 pm 21/12/2013
    Bác up thêm nhiều tài liệu cho bà con tham khảo nữa nhá.^^
  • fresh boy 16
    fresh boy 16 · Vào lúc 08:15 am 22/12/2013
    Cám ơn bạn nhiều, những tài liệu này rất hữu ích!
  • fresh boy 31
    fresh boy 31 · Vào lúc 04:28 pm 25/12/2013
    Tài liệu rất hữu ích! cảm ơn bạn nhé!
Đăng ký

Generate time = 0.10174202919 s. Memory usage = 13.38 MB