DE DE XUAT CHON HSG CAP HUYEN MON TIENG ANH THCS YEN LUONG

Nicolas Léonard Sadi Carno
Nicolas Léonard Sadi Carno(8514 tài liệu)
(14 người theo dõi)
Lượt xem 7
0
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 8 | Loại file: DOC
0

Gửi bình luận

Bình luận

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 19/10/2013, 15:11

Mô tả: TRUON G THCS YEN LUONG §Ò thi chän häc sinh giái líp 9 -thcs N¨m häc 2010 - 2011 M«n thi : tiÕng anh Thêi gian lµm bµi: 150 phót ( Kh«ng kÓ thêi gian giao ®Ò ) Question I: Choose the word whose part underlined is pronounced differently from the others in each group. (2pts) 1. A.sun B. sure C. success D. sort 2. A. evening B. key C. envelope D. secret 3. A.kissed B. helped C. forced D. learned 4. A.dear B. hear C. bear D. clear 5. A.both B. south C. truth D. smooth 6. A.few B. new C. threw D. knew 7. A.beds B. doors C. students D. plays 8. A.question 9. A. the 10.A.occasion B. protection B. th us B. condition C. aviation C. these C. production D. exception D. th ey D. mission Question II: Choose the best answer (4 pts) 1. ………………my students are familiar with this kind of activities. A. Most B. Most of C. A few D. Few 2. I remember…………… to the zoo before. A. being taken B. taking C. be taking D. to make 3. We spent half a year…………….this house. A. for building B. build C. building D. builds 4. Our village had………….money available for education that the schools had to close. A. so little B. so few C. so many D. so much 5. I was responsible to my mother………… looking after our pets while she was at work. A. because B. of C. for D. with 6. Mexico City, ………….is the fastest growing city in the world, has a population of over 10 million. A. where B. whose C. which D. what 7. We have no money, ………… Tom has some. A. either B. but C. or D. so 8. The government…………… .the earthquake victims with food, clothes and medicine. A. gave B. provided C. offered D. carried 9. Don’t spend your money……………… Save it! A. waste B. to waste C. wasteful D. wastefully 10. My parents always let me ………… what I think I should. A. to do B. do C. doing D. for doing 11. When the storm……………this area tomorrow, it will bring it great destructive force. A. is going to reach B. is reaching C. reaches D. will reach 12. When I returned, I found that my car……………away. A. had been towed B. had been towing C. has been towed D. has been towing 13. This building used to be a library,…………it? A. doesn’t B. didn’t C. isn’t D. wasn’t 14. Because of the bad health, he ………….smoking last year. A. has given up B. gave up C. has gave up D. has given 15. He must have known about it, ………….he? A. mustn’t B. must C. hasn’t D. has 16. Harry used to be very poor, but now he ……………his own home. A. has B. had C. is having D. was having 17. He……………for the exams at the moment. I don’t think he can join us in our picnic. A. studies B. is studying C. has studied D. will study 18. John ………… you when he has finished the report. A. calls B. called C. has called D. will call 19. We spoke quietly……………disturb anyone. A. not in order to B. so as not to C. so that we should D. in order that we 20. This tool is dangerous……………it is used carefully. A. whether B. if C. unless D. or Question III: Identify the one underlined word or phrase that must be changed in order to make the sentence correct. (2 pts) 1. We were surprising by the results of the test. A B C D 2. Peter never go to bed before he has finished his homework. A B C D 3. When a little boy, he is used to go swimming in the river with me. A B C D 4. In general, newspapers emphasize current news, whereas magazines dealt more with A B C D background materials. 5. I don’t think I can get the job because there are many applicant for it. A B C D 6. Mr. Miller doesn’t likes being kept waiting A B C D 7. Hoa writing a letter in her room at the moment. A B C D 8. There is a hostel at the corner of this street where we can stay there. A B C D 9. Ann spent many money on clothes at the supermarket yesterday. A B C D 10. I haven’t smoked since a long time. A B C D Question IV: Rewrite the sentences without changing the meaning. (4 pts) 1. How long is it since you saw Tom? - >When ? 2. People speak English all over the world. -> English 3. They have worked in that factory since 2001. -> They started 4. He is too young to go to school by himself. -> He isn’t 5. Peter said to me “Can I borrow you some money?” ->Peter asked me 6. He can’t pass the exam. -> He wishes . 7. Keeping the environment clean is very important. -> It’s……………………………………………………………………………… 8. I don’t play tennis as well as you do. -> You ………………………………… . 9. “ What’s your name? -> She asked me 10. When I was a child, we lived in Bristol. -> We used Question V: Supply the correct forms of the verbs in brackets. (2 pts) 1. She (learn) __________ English at school, but she (forget) __________ most of it. 2.There is someone behind us, I think we (follow) __________. 3.The police (pay) __________ no attention to Clare's complaint because she had phoned them many times before. 4.Jane (not wear) __________ her glasses at the time, so she did not notice what kind of car the man (drive) __________. 5.On the left (be) __________ three paintings by Picasso 6.Anyone who (not finish) __________ his work won't be allowed to leave now. 7.Listen! I (hear) __________ somebody knocking at the front door. 8.The police (pay) __________ no attention to Mary’s complaint. Question VI: Read the passage below and choose the best answer for each question. (1 pts) DIET AND WEIGH Most of the joggers who are overweight are reasonable for talking about and obsessing with their weight. Since many people start jogging to lose weight (perhaps you’re one of them), it is not surprising that body size is important. More and more people are on a diet, 50% of the women and close to 25% of the men in the US are watching what they eat. Body weight is the second most talked among joggers - heart disease and high blood pressure are the first! There are many factors that affect your weight. They include: body type, diet, exercise level, sex and age. What may be an “ideal" weight for you at the age of 27 may not be ideal when you are 54. And your ideal weight will probably be different during racing season when in a specific training phase. 1. What are most of joggers who are overweight worried about? A. Their weight B. Their height C. Their jogging D. The distance 2. To many people, _________ A. body size is not a problem B. body size is very important C. they do not care about their body size D. jogging is a waste of time. 3. In the US, _________ A. nobody is on a diet B. 25% women are on a diet. C. obesity is appreciate. D. nearly 25% men are on a diet. 4. What are the most talked among joggers? A. Body size B. Lung cancer C. Heart disease and high blood pressure. D. Diet Question VII: Give correct form of the words in brackets (2.5 pts): 1. Using electricity is an ………………….way of cooking, gas is much cheaper. (economy) 2. He is quite an ………………… person. He plays a lot of sports. ( energy) 3. Nga regularly writes …………….for Hoa Hoc Tro Magazine. ( poet) 4. Vietnam declared its …………….on September 2 nd , 1945. ( depend) 5. Some young people today have a very strange . (appear) 6. They have just .a new style of jeans in the USA. (introduction) 7. He is a famous stamp (collect) 8. It was an day. (enjoy) 9. They . me to join their family to Hue last year. (invitation) 10. You should for an hour. (relaxation) Question VIII: Use the given words or phrases to complete the following letter (2.5 pts) Dear Mike, 1. Last month/ I / go/ an excursion/ Paris ->…………………………………………………………………… 2. I/ go/some/ my classmates -> …………………………………………………………………… 3. I /get up/ early/ and/ meet/ them/ station ->……………………………………………………………………… 4. morning/ we/ visit/ Palace ->……………………………………………………………………… 5. It/ be/ very/ interesting ->………………………………………………………………………. 6. We/ have/ lunch/ little restaurant ->………………………………………………………………………. 7. afternoon/ we/ walk/ gardens. ………………………………………………………………………… 8. I / do/ not/ practice French/ much ->………………………………………………………………………. 9. You/ be/ anywhere/ lately? ………………………………………………………………………… 10. I/ miss/ lot ->………………………………………………………………………… Love, Susan THE END - (C¸n bé coi thi kh«ng ®îc gi¶i thÝch g× thªm) ®¸p ¸n §Ò thi chän häc sinh giái líp 9 -thcs N¨m häc 2010 - 2011 M«n thi : tiÕng anh Question I: Choose the word whose part underlined is pronounced differently from the others in each group. (2 pts) (10 x 0.2 = 2 pts) 1. B 2.C 3.D 4. C 5. D 6. C 7. C 8. A 9.B 10.A Question II: Choose the best answer (4 pts) (20x 0.2 = 4pts) 1.B 2.A 3.C 4.A 5.C 6.C 7.B 8.B 9.D 10.B 11.C 12.A 13.B 14.B 15.A 16.A 17.B 18.C 19.B 20.C Question III: Identify the one underline d word or phrase that must be changed in order to make the sentence correct. (2 pts) (10 x 0.2 = 2 pts) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 A A C D D B A D B C Question IV: Rewrite the sentences without changing the meaning. (4 pts) (10x 4=4pts) 1. When did you see Tom? 2. English is spoken all over the world. 3. They started working in that factory in 2001. 4. He isn’t old enough to go to school. 5. Peter asked me to borrow some money. 6. He wishes he could pass the exam. 7. It’s important to keep the environment clean. 8. You play tennis better than I do. 9. She asked me what my name was. 10. We used to live in Bristol. Question V: Supply the correct forms of the verbs in brackets. (2 pts) (10 x 0.2 = 2 pts) 1. learnt - has forgotten 2. are being followed 3. paid 4. wasn’t wearing - was driving 5. are 6. hasn’t finished 7. hear 8. paid Question VI: Read the passage below and choose the best answer for each question. (1 pts) (4 x0.25 = 1 pt) Question VII: Give correct form of the words in brackets(2.5p): (10 x 0.25 = 2.5 pts) 1. economical 2. energetic 3. poetries (poems) 4. independence 5. appearance 6. introduced 7. collector 8. enjoyable 9. invited 10. relax Question VIII: Use the given words or phrases to complete the following letter (2.5p) (10 x 0.25 = 2,5 pts) 1. Last month I went on an excursion to Paris. 2. I went there with some of my classmates. 3. I got up early and met them at the station. 4. In the morning, we visited the Palace. 5. It was very interesting. 6. We had lunch at a little restaurant. 7. In the afternoon, we took a walk in the gardens. ( In the afternoon, we walked in the gardens) 8. I didn’t practice French very much. 9. Have you been to anywhere lately? 10.I miss you a lot. Tæng toµn bµi 20 ®iÓm 1. A 2. B 3. D 4. D . TRUON G THCS YEN LUONG §Ò thi chän häc sinh giái líp 9 -thcs N¨m häc 2010 - 2011 M«n thi : tiÕng anh Thêi gian lµm bµi: 150 phót. whether B. if C. unless D. or Question III: Identify the one underlined word or phrase that must be changed in order to make the sentence correct. (2 pts)

— Xem thêm —

Xem thêm: DE DE XUAT CHON HSG CAP HUYEN MON TIENG ANH THCS YEN LUONG, DE DE XUAT CHON HSG CAP HUYEN MON TIENG ANH THCS YEN LUONG, DE DE XUAT CHON HSG CAP HUYEN MON TIENG ANH THCS YEN LUONG

Lên đầu trang

Từ khóa liên quan

Đăng ký

Generate time = 0.168741941452 s. Memory usage = 13.95 MB