đề thi tiếng anh ôn thi đại học

Sao Băng
Sao Băng(2086 tài liệu)
(12 người theo dõi)
Lượt xem 495
Lượt xem 495 | Tải 19 | 85 trang | Loại file PDF
Thêm vào bộ sưu tập
Tải xuống 2,000₫
0

Gửi bình luận

Bình luận

Chi tiết

Danh mục: Ngữ pháp tiếng Anh

Số trang: 85 trang

Loại file: PDF

Ngày đăng: 06/11/2012, 10:02

Mô tả: Một số đề thi tiếng anh chuyên ngành kinh tế SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 1 - SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ TRƯỜNG THPTBC TRẦN HƯNG ĐẠO Năm học : 2006-2007 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Question I: Phonetics A. Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words: 1. A. abnormality B. invaluable C. miraculous D. vaporize 2. A. swamp B. sword C. twig D. welfare 3. A. accessible B. cosmetic C. convenient D. conventional 4. A. focus B. smoker C. alone D. slop 5. A. deafness B. release C. treatment D. seal B. Pick out the word that has the stress pattern different from that of the other words: 6. A. invaluable B. investigate C. intimacy D. intensity 7. A. militant B. miracle C. birthmark D. potentially 8. A. ancestry B. caress C. conspicuous D. perversity 9. A. forefather B. reassure C. surgery D. vaporize 10. A. undergrowth B. untreatable C. solidify D. conventional Question II: In each of the following sentences, four words or phrases have been underlined. Choose the one word or phrase that would not be appropriate. 11. The laser beam can attack direct and accurate the diseased cells so that the healthy A B C neighbours are left unharmed. D 12. The advantage of laser treatment is that it leaves healthy cells unharm A B C D 13. This is the school at which Uncle Ho used to studying when he was young A B C D 14. Laser is used to treating cancer by destroying diseased cells. A B C D 15. The laser beam seal the red blood vessels so that the birthmark becomes less conspicuous A B C D 16. The patient is injected with a chemical so it attaches itself to cancer cells A B C D 17. A nonsmoker usually feels uncomfortably when someone is smoking in his house A B C D 18. Force to go out in cold weather, the dog seemed to be very disappointed A B C D 19. Most women used to stay at home and doing housework A B C D 20. There are many things what used to be done by hands are done by machines now A B C D Question III: Choose the best word or phrase to complete these sentences: 21. They don’t shake hands when they are introduced …………………… each other. A. with B. about C. for D. to 22. The dog inherited the knowledge ……….its ancestry. A. by B. of C. from D. with 23. There are more and more people who died AIDS A. of B. from C. at D. on 24. Non smokers are militant …………… smoking in the public. A. for B. to C. with D. about 25. Surgeon use lasers ……… miraculously accurate scalpels A. for B. as C. of D. with 26. More than 15 years has .but I never forget the time when I first met him A. gone on B. gone up C. gone out D. gone by 27. The boss asked his secretary to … the figures and calculation again. A. go over B. go on C. go away D. go up 28. There was a power failure, all the lights , but we had no candle. A. went back B. went away C. went out D. went on 29. The price of oil and petrol is ………… because of the war in Iraq. A. going on B. going up C. going after D. going ahead 30. They are accustomed ……………up late at weekends. A. with getting B. to get C. by getting D. to getting 31. These days almost everybody ………….the dangers of smoking. A. know of B. are aware of C. is aware about D. is aware of SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 2 - 32. The man and his dogs were reported missing yesterday have just been found safe A. who B. whom C. that D. which 33. I am accustomed to working on the computer A. used to working B. used to work C. being used to work D. using to work 34. In America, when a woman and a man are introduced, shaking hands is up to a woman A. depends on B. replies on C. waits on D. congratulates on 35. A few diseases are still . in the world. A. treatable B. untreatable C. treated D. untreated 36. He always tells lies. His word is A. value B. valuable C. invaluable D. valueless 37. She is totally ……… in her detective novel. A. absorbed B. absorbing C. absorbent D. absorptive 38. He has a . for English novel. A. preference B. preferentially C. preferential D. prefer 39. His work suffered because of his total in sport. A. absorb B. absorbent C. absorbed D. absorption 40. Freedom and ……… are all that Vietnamese people had to struggle for years. A. dependent B. dependence C. independence D. independent 41. The noise . me. I cannot hear anything A. deaf B. deafness C. deafened D. deafen 42. In the last few years, this area has become . A. industry B. industrial C. industrialize D. industrialized 43. Thanks to the laser beams, at last, he could get rid of the ……………….birthmark on his face A. normal B. abnormal C. abnormality D. abnormally 44. There was no keen . between the dog and the man. A. intimate B. intimacy C. intimated D. intimating 45. You will your health if you don’t give up smoking. A. danger B. dangerous C. dangerously D. endanger 46. In winter, Western people usually wear a hat with ……… to prevent them from cold. A. eardrum B. ear flaps C. earrings D. earphones 47. The local authority has made great to prevent flood. A. efforts B. effects C. affords D. offers 48. Uncle Ho’s desire was that our country might . other countries in the world A. keep pace with B. be fed up with C. make use of D. take grand for 49. You are a bit . I think you should do more exercise and go on diet A. overnight B. overdose C. overcome D. overweight 50. That beautiful girl died of an … .morphine. A. overdose B. overweight C. overhear D. overdo 51. My father has been working as a teacher ………… over 30 years. A. since B. for C. during D. ago 52. ………….the laser beam is very thin, it is intense enough to drill through the most delicate bones. A. When B. While C. Since D. Although 53. Sally said she ……… twenty the following week. A. was B. is C. will be D. would be 54. Don’t bother me while I ……………… A. am working B. was working C. will work D. will have completed 55. How long have you attended your ………………… training? A. military B. militaristic C. militarism D. militarize 56. I the book by the time you come tonight A. will be finishing B. finished C. have finishing D. will have finished 57. Before cars , people horses and bicycle. A. were discovered / had used B. discovered / had to use C. is discovered / had been used D. had been discovered / have been using 58. How since we school? A. are you / left B. will you be / had left C. have you been / left D. had you been/ had left 59. When he came A. I was watching TV B. I watched TV C. I am watching TV D. I have watched TV 60. It was not good to walk outside in ………………. A. such a fearful cold B. such fearful cold C. such fear coldness D. so fearful a cold 61. We walked out of the room silently ………… disturb the sleeping baby. A. in order to B. not to C. as not to D. so as not to 62. She read about the company beforehand so as …………her chances of getting the job. A. to improve B. to improving C. to be improved D. to not improve 63. I’m going on diet in order to A. gain weight B. become fatter C. lose weight D. lost weight SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 3 - 64. I whispered so that …………………………… A. I wouldn’t want anyone to hear our conversation B. no one would hear our conversation C. no one wouldn’t hear our conversation D. I wanted no one to hear our conversation 65. He spoke in a low voice in order that . A. nobody can hear what he said B. everybody could understand his saying C. any body would be able to hear D. nobody could hear his conversation 66. “Many people think Jack London’s life and writings represent the American love of adventure”, It means ……………………. A. The American love of adventure is thought to be represented by Jack London’s life and writings. B. It is thought that Jack London’s life and writings represent the American love of adventure. C. Jack London is thought to represent the American love of adventure by his life and writings. D. It is thought that Jack London represents the American love of adventure by his life and writings. 67. “The last time I met him was in 2002”. It means…………………………… A. I have usually met him since 2002 B. I have not met him since 2002 C. I have not met him for 2002. D. I met him since 2002 68. No one has seen Linda since the day of the party. It means…………………………… A. Linda has not been seen since the day of the party B. Linda is nowhere to be seen at the party C. The party is going on without Linda D. No one has seen Linda for ages 69. “He lost his job three months ago”. It means ……………………………… A. They are three months since he lost his job. B. It is three months ago since he lost his job. C. It is three months since he lost his job. D. It had been three months ago since he has lost his job. D. My sister felt tired to go to bed early. 70. Thousands of houses were destroyed because the storm was so terrible. It means…………. A. The storm was so terrible that thousands of houses weren’t destroyed B. It was such terrible storm that thousands of houses were destroyed C. It was such a terrible storm that thousands of houses were destroyed D. The storm was too terrible for thousands of houses to be destroyed Question IV: Read the passage and then decide which word (A, B, C, or D) best fits each space. When you are (1)………… by an American host and hostess, you can bring (2)…………. when coming to visit them. You should offer to help them in same ways by asking if there is any thing you can do in the (3)…………… In many cases, the (4)……………. is more important than actually helping. Moreover, you should know about the American (5) ……………… in order not to make them uncomfortable without meaning to or without even realizing it. People in the U.S make a (6)………… of trying to make others feel comfortable and relaxed. (7)…………… the whole, they tend to be (8) Men shake hands only when they are (9)……… When a woman and man are introduced, shaking hands is up (10) the woman. 71. (1) A. inviting B. invited C. invite D. invitation 72. (2) A. wine B. food C. nothing D. presents 73. (3) A. living room B. dining room C. kitchen D. sitting room 74. (4) A. gesture B. means C. requires D. demands 75. (5) A. cultural B. customary C. traditional D. custom 76. (6) A. decision B. point C. speech D. use 77. (7) A. in B. on C. at D. over 78. (8) A. formal B. informal C. formality D. informality 79. (9) A. introduced B. introducing C. introduction D. introduce 80. (10) A. to B. from C. with D. for While military scientists test lasers against satellites, (1) . use them as miraculously accurate scalpels. The (2) can be focused to spot one fiftieth the size of a human hair, yet its intensity is enough to kill cancer (3) leaving their healthy neighbours unharmed or drill through the most delicate bones (4) . touching any of the surrounding tissue. So it is invaluable in ear (5) and cancer (6) In cosmetic surgery, the (7) . beam helps make birthmarks (8) conspicuous and transform the lives of people (9) had to suffer (10) . lifetime physical abnormality. 81. (1) A. doctor B. nurse C. workers D. surgeons 82. (2) A. light B. wave C. beam D. radar 83. (3) A. cells B. sick C. treatment D. chemicals 84. (4) A. with B. without C. by D. in 85. (5) A. drum B. surgery C. surgeon D. operate 86. (6) A. cells B. chemical C. surgery D. treatment 87. (7) A. wave B. intensity C. laser D. light SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 4 - 88. (8) A. less B. more C. normal D. abnormal 89. (9) A. whose B. which C. who D. whom 90. (10) A. to B. from C. with D. for Question V: Read the passage carefully and choose the best answer to each questions from the four choices (A, B, C or D) given Jack London life and writing are thought by many to represent the American love of adventure. He was born in San Francisco, California in 1876. And quit school at fourteen to become a sailor. He traveled a lot during his short lifetime, in the United States, Europe, and the Far East. When gold was discovered in Alaska in 1897, Jack London answered the call of adventure and took part in the famous “gold rush”. His experience in the wild northern country provided him with material for his later stories and novels. Jack London achieved fame with the publication of his first volume of short stories “The Son of the Wolf” in 1900. He wrote 19 novels and 10 collections of short stories during the remaining sixteen years of his life. Many of his novels and stories appear to be the word of a hack writer, but a few have become minor classes, notably three novels “The Call of the Wild” (1903), “White Fang” (1906) and “Martin Eden” (1909). Although London gained great material wealth, he never could conquer in his inner struggle, like the man is one of his best stories “To Build a Fire”. London wasn’t able to discover his place in the Universe. He died in 1916 after he had taken a lethal dosage of medicine at his ranch in California. 91. What do Jack London’s life and writings represent? A. the American love of traveling B. the American love of adventure C. the American love of working D. the American love of writing 92. When did he become a sailor? A. at the age of forty B. at forty years old C. when he was fourteen D. when he quit school at forty 93. Jack London achieved fame with the first publication of……………………… A. “The Son of the Wolf” B. “The Call of the Wild” C. “White Fang” D. “Martin Eden” 94. He died at…………………. A. 14 B. 24 C. 40 D. 44 95. He die because of ……………………………. A. using an overdose of morphine B. his illness C. his poverty D. living alone in California Jack London was the famous American novels and short story writer. He was born in San Francisco, California in 1876. He quit school to become a sailor when he was fourteen. He was a self-taught student. He finished his high school and college education during six months. He led an adventurous but poor life. His viewpoint was in favour of the poor and socialism. He took a high place in American literature at the beginning of the century. The characters in Jack London’s books live a different life, a life of danger. In his stories, the heroes are afraid of nothing and no thing can stop them. People in his books never give up hope, they never stop fighting for life even when the end seems very near. In 1916 he committed suicide because of despair of life and disillusion with American dream. He used an overdose of morphine and drowned himself in the sea. He was an adventurous novelist, a Socialist reformer and prominent socialist who often signed under the line “Yours for the Revolution, Jack London” 96. Jack London quit school in ……………………………. A. 1916 B. 1890 C.1876 D.1895 97. He had a/an ……………………….life A. rich and quiet B. adventurous and poor C. rich and adventurous D. poor and quiet 98. He was in favour of…………………… A. capitalism B. the rich and the poor C. self-teaching D. the poor and socialism 99. People in Jack London’s books………………… A. are afraid of everything B. stop fighting for life C. never stop hope D. never live in a dangerous life 100. Why did he commit suicide? A. He used to have a dream B. Because of socialism C. Because he left the party D. Because of despair of life and disillusion with American dream – The End – SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 5 - ANSWER KEY TRƯỜNG THPTBC TRẦN HƯNG ĐẠO 1. D 2. B 3. C 4. D 5. A 6. C 7. D 8. A 9. B 10. A 11. B 12. D 13. C 14. A 15. A 16. C 17. B 18. A 19. D 20. B 21. D 22. C 23. A 24. D 25. B 26. D 27. A 28. C 29. B 30. D 31. D 32. C 33. A 34. A 35. B 36. B 37. A 38. A 39. D 40. C 41. C 42. D 43. B 44. B 45. D 46. B 47. A 48. A 49. D 50. A 51. B 52. D 53. D 54. A 55. A 56. D 57. A 58. C 59. A 60. B 61. D 62. A 63. C 64. B 65. A 66. B 67. B 68. A 69. B 70. C 71. B 72. D 73. C 74. A 75. D 76. B 77. B 78. B 79. A 80. A 81. D 82. C 83. A 84. B 85. B 86. D 87. C 88. A 89. C 90. B 91. B 92. C 93. A 94. C 95. A 96. B 97. B 98. D 99. C 100. DSỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 6 - SỞ GD ĐT TIỀN GIANG CỘNG HÒA XÃ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM TRƯỜNG THPT BÁN CÔNG CHỢ GẠO Độc Lập- Tự do – Hạnh Phúc ĐỀ KIỂM TRA LỚP 12 ( Lần 1 – Học kỳ II ) Thời gian : 45 phút ( không kể thời gian phát đề ) A. PHONECTIC: I. Pick out the word which has different pronunciation: 1. a. protect b. movement c. introduction d. comfortable 2. a. rarely b. shake c. way d. case 3 .a. classmate b. handle c. attitude d. xelaxation 4. a. laughs b. lends c. looks d. stops II. Pick out the word which has stress differently 5. a. liquor b. relaxed c. realy d. instance 6. a. militant b. associate c. formality d. nonsmoker B. GRAMMAR AND VOCABULARY: 7. He will not learn much ___ he works harder. a. if b. unless c. when d. while 8. Can you suggest a time ___ it will be convenient to meet? a. why b. to which c. when d. where 9. He said the custom was ___ in good sense. a. grounded b. based c. illegal d. reserved 10. After he ___ , he went straight home. a. has finished b. had finished c. was finishing d. would finish 11. A horse is always mounted ___ the left side . a. on b. to c. from d. at 12. Thimgs are going on ___ everything is great. a. nice b. nicer c. niciest d. nicely 13. They are used ___ their own money a. earning b. to earn c. earn d. to earning 14. Look ____ ! There’s a bus coming. a. on b. up c. out d. at 15. ____ the weather is very hot , our children are going swimming a lot . a. Although b. Because c. dispite d. because of 16. It rained ___ for five hours a. continously b. continous c. continue d. continuation 17. I think my computer is not capable ___ runningthis software . a. at b. in c. of d. for 18. We are looking forward ___ you . a. to see b. see c. to seeing d. seeing 19. They had a boy __ that yesterday . a. done b. to do c. did d. do 20. Women usually don’t shake hands when being ___ to each other . a. introduced b. introduce c. to introduce d. introducing 21. Nonsmokers have become ___ about smoking in public. a. militant b. militancy c. military d. militaristic 22. If I ____ ill , I wouldn’t have been absent from school a. were not b. am not c. hadn’t been d. not being 23. I sometimes do not feel ___ when I am at a party . a.comfort b. comforter c. comfortable d. comfortably SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 7 - 24. Mr Pike invited some ___ to his house for dinner. a. hosts b. guests c.cookers d. host 25. It is necessary for the host to make his guests feel comfortable and ___ a. relax b. relaxing c. relaxed d. relaxation C. WRITING I. Pick out the part of sentence ( A,B,C or D ) which is not correct in standard written English . 26. American man usually shake hands when they are introduced. A B C D 27. It is surprising the most tourists which come to the town visit this small. A B C D 28. If you will see Mike to day , please ask him to phone me. A B C D 29. It was such a small town that I had difficulty to find a job. A B C D 30. Yesterday evening while I was watching , Mary pays me a visit A B C D II. Pick out the phrase or clause which best completes each sentence 31. Have you heard of their marriage? a.She asked me weather I had heard of their marriage b.She ask me if I hear of their marriage c. She asked me whether I heard of their marriage d She ask me if I had heard of their marriage 32. We wrote the report in half an hour. a.It took us hafl an hour writing the report b. It takes us half an hour we write the report c. It took us half an hour write the report d. It took us half an hour to write the report 33. Shall we go the cinema tonight ? a.How about to go the cinema to night ? b. How about tonight we shall go to the cinema? c. How about shall we go to the cinema tonight? d. How about going to the cinema tonight? 34. The cake was too hot for him to eat. a.The cake was so hot that he can’t eat it b.The cake was so hot that for him to eat. c.The cake was so hot that he couldn’t eat it d. It was such so hot cake that he couldn’t eat. 35. The teacher makes the children do many exercises a.The childern are made to do many exercises b.The children are made doing many exercises c. The children are made do many exercises d. The children were made to do many exercises D . READING I. Read the passage below , fill in each of the numbered blanks ( 36-45 ) with one suitable word from the list below: There are a lot of American ( 36 ) don’t smoke or drink and many who don’t want people to do those (37) in their houses . It’s always best to ask before you (38) a cigarette , if you’re with people don’t know you ( 39 ). Nowadays, many restaurants , for intance have established ( 40 ) sections for smokers . When house guests come to visit , they SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 8 - may bring ( 41 ) . As a guest , you may want to ask your host or hostess if there is ( 42) .You can do to help in the kictchen . In many cases , the (43 ) is more important than actually helping . You also want to take your friends ( 44 ) dinner , at the end of your stay , but It’s not ( 45 ) for you to do so . 36. a. who b. whom c. whose d. All are correct 37. a. anything b. things c. thing d. a great deal things 38. a. light on b. light in c. light of d. light up 39.a. very good b. very much c. very better d. very well 40. a. specialize b. specially c. special d. speciaally 41. a present b. gift c. gifts d. presently 42. a. some thing b. anything c. a few things d. a little thing 43. a. protection b. help c. formal d. guesture 44. a. out b. out off c. out to d. out in 45. a. introduced b. relaxed c. invited d. expected II. Read the passage below the pick out one best answer in each question ( 46-50) If you are invited to an American friend’s home for dinner , remember these general rules for polite behaviour . First of all , arrive approximately on time but not early. Americans export promptness . It will be all right to be 10 or 15 minutes late but not 45 minutes late.Dinner might over cooked are ruined by then. When you are invited to someone’s home for a meal , it have an attractive thing made in your native country , your host or hostess will certainly enjoy receiving that gift .What will you do if you are served some food that you cannot eat or you do not like ? Do not make a fuss about compliment the cook on the food that you are enjoying . Do not leave immediately after dinner , but do not overstay you welcome, either. The next day , call or write a thank – you . You note to say how much you enjoyed the evening. 46. When an American invites you to have dinner at his home ________ a. you should arrive on time b. you needn’t arrive on time c. you should arrive late to show that you are polite d. you should arrive early to help the host 47. When you come to someone’s home for a meal _________ a. take some food or drink b. do not bring anything with you c.do not care about gifts d. bring some flowers, candy or something made in your native country . 48. If you are served some food that you can not eat _______ a. apologize for being unable to eat b. do not make fuss about it c.immediately tell the host about this d. ask for another fish 49. After dinner , ________________________ a. stay there until bed time b. b. leave immediately c. do not leave immediately or do not overstay your wellcome d. do not say anything about the cook. 50. The next day __________________ a. you do not need to thak b. immediately invite him to your home . It is your turn c. remember to thank the host for the dinner. d. All are correct - The end – SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 9 - ANSWER KEY TRƯỜNG THPT BÁN CÔNG CHỢ GẠO 1.B 11.C 21.A 31.D 41.C 2.A 12.D 22.C 32.D 42.B 3.A 13.D 23.C 33.D 43.D 4.B 14.D 24.B 34.C 44.C 5.A 15.B 25.C 35.A 45.D 6.B 16.A 26.A 36.A 46.A 7.B 17.C 27.C 37.B 47.D 8.C 18.C 28.B 38.D 48.B 9.A 19.D 29.D 39.D 49.C 10.B 20.A 30.C 40.C 50.C SỞ GD - ĐT TIỀN GIANG ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 10 - UBND TỈNH TIỀN GIANG CỘNG HÒA XÃ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO Độc lập – Tự do –Hạnh phúc TRƯỜNG THPT VĨNH BÌNH **************** ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2006-2007 Môn : ANH VĂN – Lớp 12 (Hệ 7 năm ) Thời gian làm bài : 60 phút ( không kể thời gian giao đề ) (Đề gồm 3 trang ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- PART I : STRESS AND PRONUNCIATION A. Pick out the word whose underlined syllable is pronounced differently from the others : 1. A. health B. threaten C. breathe D. theory 2. A. cigarettes B. crops C. fertilizers D. strikes 3. A. asked B. addressed C. approached D. raised B. Pick out the word whose stressed syllable is different from the others : 4. A. automatic B. conservation C. occupation D. scholarship 5. A. legal B. investigate C. vehicle D. sanguine 6. A. pollution B. conservation C. revolution D. education PART II : VOCABULARY AND GRAMMAR 7. The _______ of the air by toxic gases is one of the major problems of this century . A. pollution B. damage C. protection D. conservation 8. Recent forest destructions have caused ______ erosion . A. soil B. land C. earth D. ground 9. There are very few artists who have _______ much material success in their own lifetime . A. disposed B. enjoyed C. possessed D. realized 10. Please read the ________ carefully before operating the machine . A. directions B. permission C. regulations D. instructions 11. He was sacked because he had worked ______ . A.responsible B. irresponsible C. responsibly D. irresponsibly 12. I don’t like people who ____ other people’s kindness . A. take account of B. take care of C. take note of D. take advantage of 13. People who exercise frequently have better physical endurance than those ____. A. who doesn’t B. who don’t C. that doesn’t D. which don’t 14. The building _____ we are working is in bad shape . A. that B. which C. where D. in that 15. Huong’s been in Paris for a few months . Since she has __ friends there , she feels really homesick . A. a few B. few C. a lot of D. a large number of 16. I need ____ information. A. a little B. little C. a few D. few 17. Everyone ____ what they have to do, don’t they ? A. know B. knows C. do know D. have known 18. Each of us ___ presented with three notebooks at the beginning of a new school- year . A. have been B. are C. has been D. is 19. Hardly ____ at the station ____ the train left . A. he had arrived / when B. had he arrived / when D. had he arrived / then D. he arrived / than 20 . John’s father allowed _____ this computer. A. using B. him to use C. to use D. A and B . **************** ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2006-2007 Môn : ANH VĂN – Lớp 12 (Hệ 7 năm ) Thời gian làm bài : 60 phút ( không kể thời gian giao đề ) (Đề. ĐỀ KIỂM TRA ĐỀ NGHỊ – ANH VĂN 12 - 15 - Trường THPT Vĩnh Kim ĐỀ KIỂM TRA MÔN ANH VĂN LỚP 12 THỜI GIAN 60

— Xem thêm —

Từ khóa: chuyên ngành kinh tế chuyên ngành kinh doanhTiếng anh chuyên ngành quản trị chuyên ngành kinh tếTiếng Anh chuyên ngành CNTT chuyên ngành kinh doanhthi tiếng anh thì tiếng anh Tài liệu tiếng anh chuyên ngành

Xem thêm: đề thi tiếng anh ôn thi đại học, đề thi tiếng anh ôn thi đại học, đề thi tiếng anh ôn thi đại học

Lên đầu trang
  • luanvan03
    luanvan03 · Vào lúc 09:21 am 24/08/2013
    Rất thiết thực cho sinh viên chúng mình
  • nguu-chan
    nguu-chan · Vào lúc 11:23 am 27/09/2013
    Đúng là tài liệu em đang cần!!! :X:X:X
  • nhulan
    nhulan · Vào lúc 04:24 am 02/11/2013
    Đang cần cái này, cám ơn bạn nhiều nha
  • Hoàn Cẩn
    Hoàn Cẩn · Vào lúc 06:49 am 10/11/2013
    Cảm ơn bạn! mình đang cần tài liệu này!
  • pham lan
    pham lan · Vào lúc 06:40 pm 05/12/2013
    Thanks bạn nhìu nha, rất hợp nhu cầu hì hì

Tài liệu liên quan

Xem thêm
Đăng ký

Generate time = 0.0833821296692 s. Memory usage = 13.9 MB